Helemaal blij

Helemaal blij, dat ben ik. Waarom? Ik heb een nieuw speeltje. Alhoewel, dat tje kun je rustig weglaten. Ik ben sinds gisteravond in het bezit van een quiltring op een vloerstandaard. En daar ben ik echt superblij mee. Al een hele tijd ben ik aan het sparen en inmiddels zover dat ik had bedacht dat ik de volgende keer als ik op een beurs/tentoonstelling een stand van Meeuw zou zien dat ik dan een standaard zou kopen. Af en toe keek ik eens op marktplaats of er een standaard werd aangeboden. Zo tikte ik woensdagmorgen weer eens quiltstandaard in bij google. Een van de eerste hits die ik kreeg was een advertentie voor een Meeuwstandaard die te koop werd aangeboden in Assen. Ik heb direct gereageerd, met het idee om dit weekend te gaan halen. Alleen oeps, 9 maart, gitaardag in Zuidbroek en daar willen we graag met Justin heen. Dan vrijdagavond maar. Gelukkig kon dat wat betreft de verkoopster. Toch nog weer een probeem, koplamp van de auto stuk en het lukte Fouchienus niet om die in de kou te vervangen. Volgende optie met auto van schoonmoeder. Zo gedaan. Onderweg nog weer een klein probeempje. De tomtom, die natuurlijk niet was opgeladen kreeg geen stroom uit de sigarettenaansteker in oma's auto. Moesten wij tegen schemering een adres op zoeken in een nieuwbouwwijk in Assen. En natuurlijk ook nog zo'n leuk opgezette wijk met hofjes. Uiteindelijk de straat gevonden, maar alleen even nummers. Rondje rijden en toch maar aanbellen bij zo'n even nr. Bleek het bewuste huisnummer zich in een rijtje te bevinden waar een bordje met een ander straat naam naar wees. Zo logisch. 

De standaard stond al op ons te wachten. Hij is echt zo goed als nieuw. De verkoopster had te veel last van de handen om nog met de hand te quilten, zij ging meer op de machine doen. Ik juist minder en zo krijgt de standaard een goed nieuw thuis. 

standaard

Tada, hier staat hij dan bij ons in de kamer.

met quilt

Nu ligt deze er nog even los overheen, maar deze quilt gaat er wel als eerste echt in. Ik moet nog 1 hoekmotief doen en dan de randen nog. 

Thuiskomen was trouwens ook nog weer een avontuur. Reden we de heenweg gewoon over de N33. Waar volgens Fouchienus de wegwerkzaamheden van dit weekend waren afgelast vanwege het verwachte koude weer. Op de terugweg konden we bij Assen de weg niet meer op. Het was even over zevenen en vanaf 19.00 uur was de weg afgesloten. Waar een dik half uur eerder nog niks van de afzetting te zien was. Dus in het pikkedonker via Rolde naar Gieten. En dat vind ik al zo'n rotweg met grote bomen pal naast het asfalt. Bij Gieten konden we gelukkig de N33 weer op. Gelukkig waren we om 8 uur weer thuis. En kan ik vandaag vast wel even de ring proberen. 

Reacties

afbeelding van Elly L

Elly L (niet gecontroleerd)

Wat een avontuur om alleen de quiltring op te halen.
Ik heb hem ook en ben er super blij mee.
Ze hebben ook een handige houten sleutel erbij om de knoppen goed vast te draaien. Dit is pas van het laatste jaar en vorige jaar op de beurs heb ik deze meegenomen bij Meeuw.
Veel succes met de ring