Even een middagje eruit

Met die warmte steeds is het wel lekker toeven in de tuin onder de boom, of in de schaduw van het huis. Maar gistermiddag wilden we er even uit. Nu hadden we het al een paar keer gehad over de beeldenboerderij waar we indertijd het beeldje voor het grafje van Colin hadden gevonden. Om daar eens te kijken voor een pot in de tuin. Even weer denken waar die ook alweer zat, Schoonloo of Schoonoord. Google bracht uitkomst. En we reden er in de middag vlot heen.

pot

Deze is het geworden. Beetje kitsch maar niet te. De bloemen staan er na de zware buien van de laatste dagen niet meer zo mooi bij helaas. Ik moet in een keer nu heel wat bloemetjes weg gaan halen. Op de terugweg van uit Schoonloo was het heel gemakkelijk om even langs de Naaidoos te rijden. Kon ik eindelijk de tussenvulling kopen voor de Fris en Fruitig quilttop. 

stofjes

Nu is alleen het kopen van een tussenvulling natuurlijk erg saai. Vandaar dat er ook een paar lapjes mee zijn gekomen. De lichte batics nog ter aanvulling voor de blauwe stapel. De andere twee niet voor een specifiek project maar gewoon om wat kleurvoorraad op te bouwen. In de toekomst gaat er hier vast een applicatie quilt komen en dan is het wel lekker om uit veel stofjes te kunnen kiezen. 

kersen

Twee jaar geleden kochten we dit mini kersenboompje. Dat eerste jaar leverde 1 kers op. Het vorig jaar was ook een oogst van 1 kers. Maar dit jaar heeft het boompje echt zijn best gedaan. Lekker veel kersen, voor zo'n klein boompje dan. 

Reacties