Siggies

Het ruilen staat op een laag pitje, maar ik ben er nog wel steeds mee bezig, de siggies. Vanmiddag heb ik weer een blokje op de post gedaan. Hiervoor moest ik wel eerst wat nieuwe blokjes maken.

syggy maken

Voor het middenlapje moesten er eerst weer lapjes gesneden worden. Daarna gestempeld, driehoek lapjes lagen er nog drie, ook daarvan heb ik weer bij gesneden en daarna 3 siggy blokjes genaaid. Dan liggen er sowieso weer een paar klaar voor versturen. Voor de rest kan ik tussendoor steeds weer wat naaien. 

elly

Deze leuke heb ik al begin mei ontvangen. Heel toepasselijk natuurlijk voor een inwoonster van Apeldoorn. En ook nog met deze datum. 

Annie

Deze kwam eind juli binnen van Annie. Ik bezoek regelmatig haar blog dus erg leuk om ook een blokje van haar in mijn verzameling te hebben. 

joze

Na een ruilmailtje van vorige week kreeg ik maandag dit vrolijke blokje in de bus. Gisteren lukte het bijmaken van de blokjes niet i.v.m. met ons brei/handwerkcafé, maar vanmiddag wel en inmiddels ligt de envelop hier in de postbus. Voor zolang het nog duurt staat er op amper 20 meter van de deur een brievenbus. 

stapeltje

Ook nog even een foto van mijn stapel blokjes tot nu toe. Van zo'n stapeltje wordt je toch helemaal blij?

Facebook-reactieblok