Hij is af...

Nou, ja, op het label na dan. Het ging onverwacht vlot. De laatste steekjes aan de afwerking kon ik gistermiddag al zetten. 

Wings

Even op de bank gelegd voor een foto. Eigenlijk wilde ik de quilt ook klaar hebben voor de quiltbijeenkomst van vanmiddag, maar ik dacht dat me dat niet zou lukken vanwege mijn griepje van twee weken terug. Ik ben blij dat het me toch is gelukt. De komende dagen dan nog maar even tijd maken voor dat label. Wanneer een project opeens af is, is er toch altijd een gevoel van wat nu. Ik wil nu de rozensampler verder tot een top maken. Dat is nr. 1, daarna zijn de kippen denk ik weer aan de beurt.

Gisteravond had ik echter zin aan iets heel anders. Vorige week vrijdag heb ik twee haakboekjes van de bieb meegenomen. Gelukspoppetjes en diertjes. Ik heb gisteren mijn restjes katoenen garen te voorschijn gehaald en ben begonnen met het basis patroon van een poppetje. Haar rokje moet nog gemaakt en dan voor de rest moet ze nog afgewerkt. Dan zal ik haar hier wel even laten zien. 

 

 

Facebook-reactieblok