Poeh, hé wat een weer

Het regende hier zopas opeens pijpenstelen. De hele morgen was het al wat grijs en sputteren, maar net tegen de tijd dat Justin vrij was van school kwam er behoorlijk wat water naar beneden. Tja en wat doet een mens als het regent en er geen gras tussen tegels weg gehaald kan worden. Ja, kan natuurlijk wel maar daar heb ik geen zin in. Kruip liever achter de naaimachine en dat heb ik ook gedaan.

twee helften

Hier was ik al druk bezig geweest. Ik moest onder andere een naad op nieuw naaien die ik ook woensdag had gedaan. Daar bij had ik de sashing rand aan de bovenkant van de rij blokken gezet, en ze moesten aan de onderkant komen. De bovenste rand had ik namelijk al twee rijen sashings gegeven. Gisteren kon ik daarom gaan zitten en mijn tornmes laten werken. Niet leuk, het gevolg was wel dat de boel nu zo lag te wachten dat ik verder kon gaan. En niet hoefde te beginnen met uithalen. Even later was dit daarom het resultaat:

blokken aan elkaar

Een quilttop met voeten LOL Hij wilde er niet met zijn hoofd op, de top heeft volgens Justin veel te veel roze, daar kan hij zich als jongen niet me vertonen. 

Dit geheel gaat nu eerste een tijdje in de kast, ik moet er nu stof bij kopen voor de rand. Dat kan de volgende keer dat ik naar Nieuw Buinen ga, of misschien zie ik wel een mooie stof hiervoor straks in de hal in Warffum tijdens het Groninger Quiltfestival. 

 

Reacties