Dag met een gouden randje

Dat was het gisteren voor mij. Bij het horen van de weersverwachting voor afgelopen weekend groeide hier het idee om nog 1 keer een bezoek te brengen aan het Dierenpark in Emmen. Ooit hadden we daar een abonnement en kwamen we er met de kinderen regelmatig. Op een gegeven moment werd dat echter te prijzig, want er slipte ook wel een een jaar met 1 bezoek tussendoor. Dat ene bezoek konden we dan net zo goed gewone kaartjes kopen. Alleen hoe gaat dat dan? Inderdaad, bij ons werkte het zo dat we helemaal niet meer gingen. Nu daarom nog 1 keer, voor het oude park verdwenen is. En het leukste was nog wel dat ook Lisette en Erik zin hadden om mee te gaan. Het werd een volledig super gezellig familie-uitje.

leeuwen

Deze familie had ik nog nooit gezien. De leeuwen zijn er al een paar jaar, geen idee hoelang. Blijft grappig om te zien hoe zeer de slaaphoudingen overeenkomen met de houdingen van de poezenbeesten hier thuis. Alleen die zon maakte het natuurlijk ook al heerlijk. 

olifantje

Ook deze forse baby genoot lekker van de zon. 

kangaroe

En wat denken jullie van deze macho, lag ook heerlijk stoer te zonnen op zijn heuvel in de novemberzon. 

viertjes

Even snel vooruit rennen, zo kon ik deze foto maken van mijn grote dochter, haar vriend, kleine broertje en manlief. Hier is toch wel goed te zien hoe zeer Justin is gegroeid de laatste jaren. Een kop groter dan zijn zus. 

savanne

De savanne blijft toch geweldig om even op een bankje te zitten en lekker  uit te kijken hoe statig die grote dieren kunnen lopen. 

stokstaatjes.

Geen idee wat ze hier zagen, maar is het geen geweldig gezicht, de stokstaartjes zo alert. 

goudenleeuwaapje

Bijna waren we in het Americasa niet helemaal naar boven gelopen. Ben blij dat we het toch hebben gedaan, want zo zagen we onder andere dit goudenleeuwaapje heel mooi. Geen idee wat hij daar zocht onder die vensterbank. Hij/zij bleef geruime tijd voelen en kijken onder dat randje. 

vlinder

Een leuke foto van Lisette. De vlinders in de vlindertuin vonden haar pet met de felle rode letters erg aantrekkelijk. Deze leuke foto kon ik daar van maken. Vanuit de vlindertuin gingen we nog een keer het Biochron in voor een rondje langs de aquaria en natuurlijk de haaien. Daarna was het hele gezelschap echt wel op om een uur of half vier. 

Thuis ben ik op de bank gekropen. Zonder handwerkje zelfs, daar was ik ook echt te moe voor. Maar wel lekker moe, na zo'n fijne dag.