Jasje is af

Helemaal echt compleet af, inclusief knoop. Waar ik dacht dat ik die nog zou moeten kopen had ik mij vergist. In een zakje met heel veel knopen van de Action zaten ook donkerblauwe. Gisteren de knoop op het jasje gezet. Ook met het machien en dat lukte zowaar in 1 keer. Dus tadaaaa......

blazer

Ik ben heel blij dat het me gelukt is om dit jasje zo in een weekje af te krijgen. En ik vond het weer heel leuk om te doen. Ben daarom ook alweer druk op zoek naar het volgende patroon wat ik wil maken. Moet daarvoor alleen nog een beetje verder door mijn boeken. Ik heb al diverse dingen gezien, maar voor het ene model heb ik dan wel stof, maar geen rits of knopen o.i.d. Ik wil wel graag dat ik een model ook direct af kan maken. Dat is toch leuker dan dat het weer een tijd blijft liggen. 

Intussen ben ik hier beneden maar verder gegaan met de blokken voor de Waterwheel quilt. Beneden kan ik net even vlotter tussendoor achter de machine kruipen, maar ik mis natuurlijk wel mijn muur met de blokken. 

blokken beneden

Het gemis van mijn muur met voorbereidde blokken heb ik maar zo opgelost. Zes blokken in mijn blokkenboek en mee naar beneden. Vanmorgen heb ik alweer twee blokken gemaakt en ik ben met de volgende twee bezig. Daarna kan ik mijn boekje weer opnieuw gaan vullen. Ben heel benieuwd hoeveel blokken ik kan maken voor Justin thuiskomt uit school. 

 

Reacties

Facebook-reactieblok