Naar de beurs in Zwolle

Gisteren was het weer tijd voor het jaarlijkse uitstapje naar de handwerkbeurs in Zwolle. Om negen uur werd ik opgehaald door mijn vriendin. Na een vlotte rit kwamen we om ene dikke 10 uur aan bij de IJsselhallen, waar het al flink druk was. Ondanks de drukte hebben we wel lekker rond kunnen kijken en heerlijk genoten van alles wat er te zien was. Best wel veel "voor de heb" dingetjes gezien, maar laat ik mezelf wat dat betreft nu kunnen beheersen. Nog even heel erg getwijfeld bij een pakketje voor een naaitasje. Toch maar niet gedaan, natuurlijk is het maken heel leuk, maar ik heb al mijn spulletjes in mijn naaikoffers. Ik wil graag een naaikamer die leger wordt, niet voller. Ik had wel wat op mijn lijstje staan. En heb ook wel wat gekocht hoor.

beursaankopen

De grote knopen zijn voor het vest van Drops big fabel wat al een tijdje op knopen ligt te wachten. De kleine witjes gaan denk ik op een bloes. En de roze knoopjes zijn wel voor ooit. De speld wilde ik ook al een tijdje, kan ik onder andere voor de Dreambird shawl gebruiken. Als laatste nog deze mooie roze met groene toverbol gekocht. Had ik tenminste van deze beurs ook nog iets waarmee ik iets kan maken. Ik weet alleen nog niet wat, voor sokken vind ik het eigenlijk te mooi. Misschien gaat het wel een aapje Jacobus/Jacobientje worden. Dat patroon heb ik ook nog steeds liggen. Eerst nog maar wat andere dingen af. Want ik moest toch mijn spijt mijn vriendin ook bekennen dat de kippenquilt niks is gevorderd het afgelopen jaar. 

Reacties

afbeelding van Klaske

Klaske (niet gecontroleerd)

Leuke speld hé die heb ik ook gekocht. Ik stond donderdag bij Jellie in de Quiltkofferstand, dus ben even heel snel over de beurs geweest. (Vond mijn beurs wel fijn ;-) )

Facebook-reactieblok