Kipje nummer 10 is ook klaar.

In een rustig tempo ben ik bezig met de resterende kipjes. De patronen liggen klaar en ik kan steeds lekker doorgaan aan weer een volgende kip of haan natuurlijk. Het blok nummer 10 is sinds eind vorige week af.

kip nummer 10

Nog twee moet ik er nu maken. En de kip die ik nu weer heb getekend is niet zo heel erg bewerkelijk. Ik hoop dat ik deze week nog weer aan het appliceren toekom. Ik ben klaar om de stofjes uit te zoeken en de delen op de stof te strijken. Het omstrijken van de naadjes is altijd best een klusje waar ik een tijdje mee bezig ben. Wanneer dat te gehaast gebeurd, dan gaat dat ten koste van de netheid en dat wil ik toch liever niet. 

kleurplaat

Dit kleurboek met platen van Monet kreeg ik voor mijn verjaardag. In de vakantie was ik er al wat mee begonnen, maar ik merk dat ik het toch prettig vind als ik enigzins een idee heb welke kant ik op moet met de kleuren. Daarom maar even het originele schilderij erbij gezocht. In eerste instantie op de grote desktop, maar dat was niet zo handig. Nu op de tablet. Dat kleurt dan toch wel fijn. 

Facebook-reactieblok