Poppenhuizen

Mandjes voor het kastje zijn af

Zojuist heb ik eindelijk weer eens een miniatuurtje afgemaakt. Dit kastje had ik al enkele jaren geleden als pakketje op de beurs in Arnhem gekocht. Vorig jaar rond deze tijd begon ik met het roze kamertje en ook met het kastje. Het houtwerk op zich kwam af. De stukjes ijzerdraad waren ook allemaal geknipt. Alleen de mandjes moesten gemaakt. Aangezien ik meest bezig ben aan de eettafel en je dan best wat rommeltjes hebt liggen is de boel na een tijdje even opgeruimd, zodat we gewoon konden eten. Nu ben ik vrijdag begonnen om de ijzerdraadjes in de bodems van de mandjes te lijmen.

Weer eens wat mini

Afgelopen maandag zijn wij zoals gewoonlijk naar de vrijmarkt in Veendam geweest. Op een broodje hamburger na niks gekocht. Wel gekeken of ik nog eventueel leuke miniatuurtjes zag. Een paar jaar geleden kocht ik er een leuk setje meubeltjes. Deze keer zag ik niets, alleen twee poppenhuizen, waarvan 1 een heel oude zelfgemaakte die ook beschadigd was. De andere was een open kinderpoppenhuisje. Beide heb ik mooi laten staan. Toch ging daarna het minibloed wel weer een beetje kriebelen. In de middag heb ik wat oude Engelse tijdschriften door gebladerd.

Weblog problemen

Wat fijn zeg die nieuwe software van weblog. Gisteren kon ik niet meer op mijn blog komen vanwege een fout melding zodra ik na het inloggen naar mijn invoerpagina wilde gaan. Vanmorgen vroeg kreeg ik weer toegang, maar stond mijn berichtje opeens op een heel nieuw blog. Dinmol1 genaamd. Ik dacht dat ik een hartverzakking kreeg, alles van de afgelopen jaren weg. Ik heb een mail geschreven naar weblog, maar nu probeerde ik nog even en kwam ik weer gewoon op mijn normale log uit.

Wordpress category: 

Bloembakken

Zat ik gistermorgen tussen de huishoudelijke bedrijven door, rustig te borduren. Krijg ik toch wel de kriebels om eens iets anders te doen in de middag. En wel iets knutselen. Het liefst natuurlijk zonder dat ik vanalles overhoop moet halen. Even na één uur zag de tafel er hier beneden zo uit.

001bloembakken06042010

Wordpress category: 

Meer mini/more mini

Nog een paar mini foto's. Maandagmorgen ben ik mijn hobbykamer in gedoken. Het eerste wat ik heb gedaan is opruimen. Er lagen zoveel verschillende stoffen van quiltprojecten. Met als gevolg dat de boel een beetje dicht liep. Nu heb ik weer vloer ruimte, de kast waar het poppenhuis op staat is leeg aan de boven kant. Stofjes zitten bij elkaar in de kast. Aangezien ik toch projecten achter elkaar aan wil afwerken is dat wel zo handig. Bij het lege bureau ben ik later gaan zitten om de muis te restaureren.

Wordpress category: 

Miniatuurbeurs/Miniaturefair

Afgelopen weekend was er weer Arnhem Poppenhuisstad. Een grote poppenhuisbeurs waar ik wel weer eens een keer heen wilde. Al een paar jaar kwam het er maar niet van, ook omdat bezig zijn met mini op een wel heel laag pitje stond. In juni ben ik al weer even bezig geweest met onder andere een kast. Voor in de serre. Na het beurs bezoek heb ik helemaal weer zin om wat meer te knutselen.

Wordpress category: 

Pagina's